Programs & Tours

Üdvözöllek honlapunkon! Bányai Gabriella vagyok Magyarországról.

2003-ban beleszerettem Sri Lankába és azóta megvalósítottam legszebb álmomat, itt élek a 23 éves fiammal és felépíthettem egyedi hangulatú kis apartman-hotelemet.
Mérhetetlenül nagy boldogság számomra, hogy megoszthatom vendégeimmel tapasztalataimat, élményeimet és megmutathatom az én Sri Lankámat, vagyis a szigetnek azt a báját, szépségét, amit egy átutazó turista nem fedezhet fel. A Lazy Lizard nem csupán egy szálláshely, egy otthon a Paradicsomba.

Célunk, hogy a tömegturizmussal szemben, mi egyénre szabott programokkal kedveskedjünk vendégeinknek.

Sri Lankán, a boldogság szigetén, egzotikus környezetben, pálmafák árnyékában bukkanhatunk, a Lazy Lizard hotelre. Az ötezer négyzetméteres hatalmas kertben, pálma és mangófák, csodás trópusi virágok, majmok, madarak, mókusok, és gyönyörű panoráma várja a vendégeinket. A Lazy Lizard apartman hotel Sri Lanka legyszebb részén és a legismertebb beachétől, az Unawatunától, kb. másfél kilométerre (tuk-tukkal kb. 5-10 percre), -őserdei környezetben, domboldalon, csodálatos panorámával a pálmaerdőkre és rizsföldekre – található.
Az Unawatuna Beach a Discovery Channel 2007-es és 2009-es felmérése szerint a világ legszebb beache. Sri Lanka egy semmihez sem hasonlítható emlék marad mindenkinek, aki ellátogat erre a csodálatos szigetre.

Gyere el Te is hozzánk ! Mi várunk szeretettel!